ontspanningsmassage

Een  ontspanningsmassage  is puur gericht op de ontspanning van lichaam en geest.

Babymassage

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer. 

Zwangerschapsmassage

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en idee├źn.

fybromilogie

Fibro=weefsel, myo=spier, algie=ziekte letterlijk betekent Fybromyalgie pijn in bindweefsel en spieren. Het is dus een term die alleen beschrijft wat er aan de hand is en niet wat de oorzaak is. Waarom een massage, bij een massage staat het effect op de totale mens centraal. Het is een zachte allerte massage, samen in contact, de masseur en client. Ik vraag altijd als ik aan het masseren ben waar de pijn zit en hoe hoog de score van de pijn is tijdens de massage. Dit is bij dit ziekte beeld heel erg belangrijk. De massage heeft invloed op een verbeterde doorbloeding, toe en afvoer van weefsel vloeistoffen, doorlaatbaarheid van de bloedvaten, stofwisseling, spierfunctie. En het geeft een algemeen gevoel van wel bevinding het heeft invloed op het kracht gevoel , op de vermoeidheid, geeft verdieping op de ademhaling en werkt slaap bevorderende dit omdat tijdens een massage er goede hormonen vrij komen deze endorfines en oxytocine werken positief voor het lichaam wat beter is dat de adrenaline die vrij komt bij pijn en stress!

Chi-wit

heb je erge rugklachten dan geeft de chi-wit massage de juiste ontspanning. Het is een lichte massage met langzame strijkingen. Wens je dat ik cup dan kan dat maar het mag er ook uit blijven. Aan jou de keuze. Het heeft met de levensboom te maken. De wervelkolom wordt met de levensboom vergeleken bij de TCM. 

 Medical taping 

 Bij MT wordt gewerkt met elastisch tape. De huid wordt opgerekt. De tape wordt niet opgerekt opgebracht maar de huid wordt wel opgerekt. Zo heeft de tape zijn functie. Een van de belangrijkste effecten is pijn demping bij bijvoorbeeld bekken instabiliteit. Door de tape ontstaat er een drukvermindering en een circulatie verbetering. Dit kan ingezet worden na een manuele lymfe drainage.

voetreflex massage

Waarom een voetreflexmassage? Om het lichaam aan te zetten tot het bereiken van homeostase, balans. Om te ervaren hoe je op je voeten staat en je bewust te worden hoe je in dit leven staat.Door stimulatie van de reflexgebieden op de voet, zet je het lichaam aan tot homeostase, het vinden van balans of het behouden daarvan. De massage zorgt voor het verlichten van stress en spanning en een verbeterde circulatie met als gevolg een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingstoffen en de afvoer van afvalstoffen. zo heeft een plaatselijke massage van de voeten invloed op de rest van het lichaam en op de mens in zijn geheel. het geeft een bijzondere en heerlijke ontspanning!

Meer informatie